Trouwkaarten en geboortekaarten op maat | Bedrukte pocketfolds | Drieluik trouwkaarten |

Drie opties voor jouw geboortekaart of trouwkaart

Jullie hebben vast al een idee in je hoofd voor het perfecte trouwkaartje of geboortekaartje. Misschien heb je al mooie voorbeelden op de site gezien die passen bij jullie stijl. Hieronder staat alle info om er samen voor te zorgen dat jullie een prachtig geboortekaartje of trouwkaartje kunnen versturen.

1. Aanpassing voor kaartje op de site

Hulp nodig bij het kiezen van de trouwkaart of geboortekaart die het beste bij jullie past? Kosteloos help ik je bij de keuze voor de juiste kaart voor jullie bruiloft of baby, geef ik tips voor de huisstijl van je bruiloft of je geboortekaart of zet ik items om naar goudfolie. Kan ik je helpen? Stuur me dan een mail! Wil je dit of heb je vragen over een kaartje? Stuur me een mail! 

2. Persoonlijk ontwerp laten maken

Je kunt er ook voor kiezen om een ontwerp te laten maken via de website. Ik maak dan een ontwerp voor je die je zelf verder kunt bewerken en bestellen. Hier is een meerprijs van €25,- aan verbonden.

3. Op zoek naar een bijzondere trouwkaart of geboortekaart?

Is het niet mogelijk om jouw favoriete kaart via de website te bestellen. (Wil je bijvoorbeeld een trouwkaart of geboortekaart met transparant papier of wil je een pocketfold laten bedrukken?) Dan vraag je een ontwerp op maat aan. Je kunt een ontwerp op maat aanvragen voor de volgende kaarten: