Transparante trouwkaarten en geboortekaarten
LinDesigned > Transparante trouwkaarten en geboortekaarten

Transparante trouwkaarten en geboortekaarten | Kaarten op transparant kalkpapier | Met foliedruk

Mooi hè? Die kaarten op transparant kalkpapier met goudfolie. Vind ik ook! En omdat deze (nog) niet via de site te bestellen zijn, bied ik deze aan als ontwerp op maat. Er zijn meerdere type kaarten die je kunt laten maken met transparant kalkpapier.

 

Transparante kaart

Een trouwkaart of geboortekaart op transparant kalkpapier. Het is leuk om hierbij te kiezen voor een mooie kleur envelop zodat ontvangers de kaart mét de envelop ergens kunnen neerzetten. Let op: bij alleen een transparante kaart kan je alleen info kwijt op de voorkant. Wil je meer informatie op je kaart vermelden; kies dan voor de tweede optie hieronder.

Gewone kaart met transparant voorblad

Je kunt er ook voor kiezen om achter de transparante trouwkaart of geboortekaart een extra kaart te bevestigen. Deze maak je vast met bijvoorbeeld een lintje of een paperclip. Je hebt dan aan de voorkant van de kaart een transparant vel waar je doorheen kunt kijken. Op de achterkant van de ‘gewone’ kaart kun je dan alle info kwijt. Het voordeel van dit type kaart ten opzichte van alleen een transparante kaart, is dat je er meer informatie op kwijt kunt. 

Omslag van transparant papier

Een omslag van transparant kalkpapier die je om je kaart vouwt. Aan de voorkant maak je deze vast met een waxzegel of een lintje. Je kunt deze omslag voorzien van goudfolie, of bijvoorbeeld van vrolijke bloemen.

Transparante kaart met handgeschept papier

Ook mooi: een vel handgeschept papier met de kenmerkende schepranden, met daarvoor een transparante kaart. Ik ben fan van deze kaart want ik maakte deze voor Micha, ons tweede zoontje. Let op! Het handgeschepte papier kan je niet laten bedrukken. Je moet bij deze kaart dus alle informatie op het voorblad vermelden.