Verzending & bezorging

Snelheid en gemak staan bij Lindesigned voorop, ook als het gaat om het verzenden en bezorgen van je bestellingen uit de webshop. Voor al onze bestellingen geldt: vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden en overgedragen aan DHL of PostNL. Let op: voor goudfolie kaarten is de levertijd 1 dag langer!

 

 

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen van minder dan 50 kaarten betaal je €5,75 verzendkosten in Nederland, Duitsland en België. Bestel je meer dan 50 kaarten? Dan zijn de verzendkosten in Nederland, Duitsland en België €6,75.

 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor al onze bestellingen geldt: vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. (Met uitzondering van het weekend en bestellingen met goudfolie. Voor bestellingen met goudfolie geldt: vóór 18:00 uur besteld = de volgende dag verzonden. ) In de levering zijn wij afhankelijk van de postdiensten.

Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen.

Al onze kaarten en enveloppen worden bezorgd door DHL. Onze proefdrukken, directe verzending en kleine oplages (t/m 19 kaarten) worden als brievenbus post verzonden.

Pakketten vanaf 20 stuks kaarten of enveloppen worden normaal gesproken in 1 of 2 werkdagen bezorgd. 

Proefdrukjes en bestellingen tot 19 stuks worden per reguliere post verzonden via DHL en doorgaans binnen 1 - 3 werkdagen bezorgd.
We zijn niet aansprakelijk voor vertraging bij de postdiensten.

 

Bezorgen jullie ook in België?

Ook in België bezorgen wij uw bestelling graag aan huis. Let wel, de bezorgtijd van bestellingen naar België kunnen iets afwijken van de levertijd binnen Nederland. Dit geldt met name voor reguliere post en proefdrukken.
Vanaf 20 stuks pakketdienst 1-2 werkdagen. Proefdrukjes en bestellingen tot 19 stuks per brievenbuspost 2 tot 8 werkdagen.

 

Rechtstreeks je kaartjes verzenden?

Direct je kaartjes versturen naar familie en vrienden?
Dat kan met onze direct verzendservice.

 

Hoe werkt het?
Van tevoren verzamel je alvast alle adresgegevens. Deze kun je toevoegen aan je adresboek in jouw account. Dat geeft je ook nog eens de tijd om alles op je gemak te controleren. Je kunt er ook voor kiezen om een excelbestand te maken met alle adressen.

Tijdens het bestelproces heb je de keuze uit de volgende opties; een proefdruk bestellen, je kaartjes thuis ontvangen of het geboortekaartje direct verzenden. Hier kies je voor 'direct verzenden' en kan je de door jullie ingevoerde adressen selecteren. Wij regelen de rest!

Wat kost het? 
Voor directe verzending rekenen wij de volgende tarieven per kaartje:

NL: €1,57
EU: €2,23
Buitenland (buiten EU): €2,73

Good to know: bij het grootste kaartformaat 14x21 cm komt er op ieder kaartje 1 postzegel bij. Dus dan liggen de prijzen op €2,66 binnen Nederland, €3,98 in Europa en 4,48 in de rest van de wereld.

 

Bezorgen jullie ook in internationaal?

Wil je de geboortekaartjes buiten Nederland of België laten bezorgen, dan gelden er andere verzendkosten. Dit hangt af van het bezorgadres.

Het is mogelijk om je kaarten te verzenden naar de volgende landen:
Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije·, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden.

Hieronder een indicatie de gemiddelde overkomstduur (in werkdagen):
West Europa pakketpost: 2 - 5 dagen
Europa overig pakketpost (Polen, IJsland, Kroatië, etc.): 4 - 7 dagen
Buiten Europa pakketpost: 5 - 8 dagen
 

Klachten over bezorging

Een klacht over de bezorging van je proefdruk bestelling kun je altijd bij DHL deponeren.

Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.

 

Meer vragen?

Lees onze veelgestelde vragen voor nog meer informatie over de bezorging.