100% klanttevredenheid

Ons belangrijkste doel is een tevreden klant! Daarom garandeert LinDesigned een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. 

 

Goed voor het milieu

Milieu is belangrijk voor LinDesigned. Alle kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Daardoor voldoen we aan de hoge milieu-eisen. Lees hier alles over FSC.

Ook gebruiken we digitale drukpersen. Omdat je de kaarten per stuk kunt bestellen, produceren we alleen de kaarten die nodig zijn. Daardoor ontstaat er nergens in het bestel- en leverproces onnodig afval. Ook maken we tijdens het drukproces gebruik van 100% niet giftige 'droge' inkt. Er wordt tijdens het drukproces ook geen gebruik gemaakt van alcohol, oplosmiddelen, ontvlambare materialen of andere chemische stoffen die slecht voor de mens of voor het milieu kunnen zijn.

 

Garantie

Natuurlijk hopen we dat een product dat je besteld meteen helemaal perfect is. Mocht dit bij ontzondering niet zo zijn, geldt de wettelijke garantie. Dat betekent dat het product eruitziet zoals je als klant in alle redelijkheid mag verwachten. Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, ben je ontevreden of wil je een product aan ons retourneren? Neemt dan contact met ons op.

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heb je een klacht, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:
• per telefoon - op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur
• schriftelijk: LinDesigned Klantenservice, Woudenbergseweg 21, 3707 HW, Zeist

 

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn vanzelfsprekend je eigen verantwoordelijkheid. Bijvoorbeeld de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht, of bent vergeten aan te passen. Voor deze onderdelen is LinDesigned niet verantwoordelijk.

 

Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op onze pagina over bezorging.

 

Veilig betalen

Op onze pagina over de betaalmogelijkheden vind je alle informatie over de verschillende vormen van betalen. Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt LinDesigned gebruik van de diensten van Mollie - een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. U betaalt bij ons niet extra voor de betaling die u doet. U rekent dus uitsluitend uw eigen bestelling af.

 

Druktechnieken

Grafische drukwerktechnieken zoals metallic inkten, pregen en stansen worden bij ons niet toegepast. Indien een kaartje dit toont is het puur een simulatie. Tenzij er duidelijk is aangegeven dat het kaartje echt goud of zilver folie bevat. Structuren als kraftpapier, krijtbord en hout zijn geen echte structuren maar hebben alleen deze uitstraling.

 

Tips, advies en vragen

Heb je tips voor LinDesigned, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen? Laat het vooral weten! We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Stuur ons een mail of neem contact op via de contactpagina!