Leuk je te ontmoeten! Ik ben Linda, van LinDesigned ;)

Waarom ik trouwkaarten en geboortekaarten ging ontwerpen

Als kind was ik al gek op knutselen, tekenen en kleding maken, dus dat ik later iets met creativiteit zou gaan doen stond toen al vast. Op mijn 18e startte ik na een tussenjaar met de opleiding Communicatie waar ik me meteen in het eerste jaar al veel bezig hield met vormgeving. Aan het einde van mijn studie, na onder andere een creatieve minor, had ik een aantal vaste opdrachtgevers voor wie ik communicatie-uitingen zoals logo's, kaarten en flyers mocht vormgeven. Daarnaast ontwierp ik voor bekenden vaak hun geboorte- en trouwkaarten.

 

Toen ik in 2018 trouwde met Jasper, was ik dan ook zeker van plan om onze eigen trouwkaart te ontwerpen. Er kwamen alleen teveel ideeën, die ik niet allemaal kwijt kon op 1 kaart. Met als resultaat dat er een hele collectie ontstond van kaarten die ik mooi vond, maar natuurlijk niet allemaal kon versturen. Daar moest ik iets mee! Dus schreef ik me in november 2018 in bij de KVK en startte, naast mijn toenmalige baan, met het maken van ontwerpen op maat. Eerst nog veel voor bekenden, maar dit ging al snel over in steeds meer ontwerpen voor mensen uit het hele land. 

 

Omdat er geen tijd meer was om iedereen te helpen met een ontwerp op maat én ik graag mijn eigen collectie online wilde zetten, werd in 2020 de webshop geboren. In de webshop (die je nu dus gevonden hebt ;)) kan je een kaartje kiezen dat bij jou past en deze helemaal naar wens aanpassen. Het is nog steeds een eer als jullie kaartjes bestellen waar ik met veel liefde aan gewerkt heb. Je vindt in de webshop vooral geboortekaarten en trouwkaarten in natuurlijke kleuren. Less is more, maar wel met iets extra's. Bijvoorbeeld een lint, een droogbloem of een mooie lakzegel. 

 

"Less is more, maar wel graag met iets extra's"

 

Naast mijn werk kan ik (gelukkig ;)) nog van meer dingen genieten! Zo hou ik veel van de natuur, fietsen en naar buiten gaan met ons gezin. Ook van sporten, terrasjes pakken met vriendinnen en mooie dingen maken word ik blij. Jasper en ik hebben inmiddels ook 3 kindjes gekregen: Luca, Micha en Rosa. Je ziet ons op de foto hieronder ;).