Over Linda | Het gezicht achter LinDesigned
Lindesigned > Over Linda | Het gezicht achter LinDesigned

Leuk je te ontmoeten! Ik ben Linda

Creatief

Als iemand aan me vraagt waar ik echt blij van word, dan weet ik het wel! Mooie dingen maken. De liefde voor maken heeft er altijd al in gezeten. Waar ik vroeger voor iedereen zelfgemaakte cadeautjes, mijn eigen sieraden en kleding maakte, besteedt ik mijn creativiteit nu graag aan het ontwerpen van mooie en unieke geboortekaartjes en trouwkaarten. Eigenlijk is dus mijn grootste hobby mijn werk geworden, en daar ben ik heel blij mee. 

Een tikkie chaotisch

Ik ben getrouwd, heb een zoontje van bijna 1 en ben geen perfecte moeder en huisvrouw. Rommelig is denk ik het juiste woord. Vaak is mijn werkplek omgeven door een puinhoop aan spullen (en koffie), dan heb ik alles bij de hand. Maar weet je wat het gekke is? Als het om het werken met klanten gaat, ben ik juist heel gestructureerd, reageer ik snel op mails en zorg ik dat ontwerpen op maat snel afgeleverd worden. Dat komt denk ik doordat ik het werk zo leuk vind, én omdat ik dat zelf ook prettig vind als ik iets bestel. Want je bent natuurlijk super benieuwd naar jullie droomkaartje!

Verliefd op haar werk!

Dit is echt mijn droombaan, dat is zeker. Ik vind het zo ontzettend leuk om mensen blij te maken met een ontwerp op maat, maar verzin ook graag nieuwe ontwerpen voor geboortekaartjes en trouwkaarten. Deze ontwerpen vindt je terug in de collectie op deze site. Je vindt tussen de collectie unieke trouwkaarten en prachtige geboortekaartjes voor jullie kleintje. Als ik een berichtje krijg van iemand die heel blij is met haar kaartje, ben ik de hele dag vrolijk. Dat zegt genoeg denk ik!