Over Linda | Het gezicht achter LinDesigned

Leuk je te ontmoeten! Ik ben Linda, van LinDesigned ;)

Creatief

Als iemand aan me vraagt waar ik echt blij van word, dan weet ik het wel! Mooie dingen maken. De liefde voor maken heeft er altijd al in gezeten. Waar ik vroeger voor iedereen zelfgemaakte cadeautjes, mijn eigen sieraden en kleding maakte, besteed ik die creativiteit nu graag aan het ontwerpen van mooie en unieke geboortekaartjes en trouwkaarten. Eigenlijk is dus mijn grootste hobby mijn werk geworden, en daar ben ik heel blij mee. Ik begon alleen met mijn bedrijf maar inmiddels krijg ik hulp van een team en natuurlijk de drukker die alle kaarten drukt en verstuurt.  

Een tikkie chaotisch

Ik ben getrouwd, en heb twee lieve zoontjes van 1,5 en 3. Het moeder-zijn kan ik goed combineren met mijn werk doordat ik vanuit huis werk en dus ook nog wat kan doen als de kindjes thuis zijn. Ik zal niet zeggen dat ik de netste ben, mijn werkplek is vaak omgeven door een puinhoop aan spullen (en koffie), maar het gekke is dat ik, als het om kaarten gaat, wel heel perfectionistisch ben. Daarom help ik jullie ook graag met het ontwerpen van je kaartje en worden de kaarten die in bestelling gaan altijd even gecheckt. Wel zo fijn!

Verliefd op mijn werk!

Dit is mijn droombaan, dat is zeker. Ik ben dan ook het liefste bezig met het ontwerpen van nieuwe geboortekaarten en trouwkaarten. Deze ontwerpen vindt je terug in de collectie op deze site. Je vindt in de collectie unieke trouwkaarten en prachtige geboortekaartjes voor jullie kleintje. Wat ik daarnaast heel leuk vind, is het opleuken van een kaartje met een mooi lint of een droogbloem. Deze kan je niet allemaal via de shop bestellen, maar als je iets moois hebt gezien dan mag je me altijd even mailen!