Over Linda | Het gezicht achter LinDesigned
LinDesigned > Over Linda | Het gezicht achter LinDesigned

Leuk je te ontmoeten! Ik ben Linda, van LinDesigned ;)

Creatief

Als iemand aan me vraagt waar ik echt blij van word, dan weet ik het wel! Mooie dingen maken. De liefde voor maken heeft er altijd al in gezeten. Waar ik vroeger voor iedereen zelfgemaakte cadeautjes, mijn eigen sieraden en kleding maakte, besteedt ik die creativiteit nu graag aan het ontwerpen van mooie en unieke geboortekaartjes en trouwkaarten. Eigenlijk is dus mijn grootste hobby mijn werk geworden, en daar ben ik heel blij mee. Natuurlijk doe ik dit werk niet alleen; zo worden de kaarten rechtstreeks vanuit de drukker bezorgd en staat er een team om me heen die helpt bij de webshop.  

Een tikkie chaotisch

Ik ben getrouwd, en heb twee lieve zoontjes van 14 maanden en bijna 3. Voor hen zorgen en een leuke moeder zijn, kan ik goed combineren met mijn werk. Al is het soms zoeken naar de balans als je voor jezelf werkt. ;) Ik zal niet zeggen dat ik de netste ben, mijn werkplek is vaak omgeven door een puinhoop aan spullen (en koffie), maar het gekke is dat ik als het om werk gaat wel heel perfectionistisch ben. Daarom help ik jullie ook graag met het ontwerpen van je kaartje en worden de kaarten die in bestelling gaan altijd even gecheckt. Wel zo fijn!

Verliefd op haar werk!

Dit is echt mijn droombaan, dat is zeker. Ik ben dan ook het liefste bezig met het ontwerpen van nieuwe geboortekaarten en trouwkaarten. Deze ontwerpen vindt je terug in de collectie op deze site. Je vindt in de collectie unieke trouwkaarten en prachtige geboortekaartjes voor jullie kleintje. Daarnaast geniet ik ook van het leuke contact dat ik iedere dag met klanten heb. Als ik een berichtje krijg van iemand die heel blij is met haar kaartje, ben ik de hele dag vrolijk. Dat zegt genoeg denk ik!