Ontwerp op maat

Trouwkaarten en geboortekaarten op maat | Bedrukte pocketfolds | Drieluik trouwkaarten |

ontwerp-op-maat-transparante-geboortekaarten-pocketfolds-drieluik-trouwkaarten

Drie opties voor jouw geboortekaart of trouwkaart

Jullie hebben vast al een idee in je hoofd voor het perfecte trouwkaartje of geboortekaartje. Misschien heb je al mooie voorbeelden op de site gezien die passen bij jullie stijl. Hieronder staat alle info om er samen voor te zorgen dat jullie een prachtig geboortekaartje of trouwkaartje kunnen versturen.

1. Aanpassing voor kaartje op de site

Hulp nodig bij het kiezen van de trouwkaart of geboortekaart die het beste bij jullie past? Kosteloos help ik je bij de keuze voor de juiste kaart voor jullie bruiloft of baby. Ook kan je bij me terecht voor tips voor de huisstijl van je bruiloft of je geboortekaart. Een item om laten zetten naar goudfolie, of een kaartje omzetten naar een poster of geboortebord? Ook dat kan! Kan ik je bij deze dingen helpen; stuur me dan even een mailtje

2. Persoonlijk ontwerp laten maken

Je kunt er ook voor kiezen om een ontwerp te laten maken via de website. Ik maak dan een ontwerp voor je die je zelf verder kunt bewerken en bestellen. Hier is een meerprijs van €25,- aan verbonden.

3. Op zoek naar een bijzondere trouwkaart of geboortekaart?

LET OP: Deze optie is momenteel niet beschikbaar vanwege een beperkt aantal aanvragen. Is het niet mogelijk om jouw favoriete kaart via de website te bestellen. (Wil je bijvoorbeeld een trouwkaart of geboortekaart met transparant papier of wil je een pocketfold laten bedrukken?) Dan vraag je een ontwerp op maat aan. Je kunt een ontwerp op maat aanvragen voor de volgende kaarten: