Ontwerp op maat
Lindesigned > Ontwerp op maat

Trouwkaarten en geboortekaarten op maat | Barneveld | Ede | Gelderland

Ter informatie: ik ben van 16 januari tot en met 10 mei met zwangerschapsverlof. Voor deze periode neem ik geen ontwerpen op maat meer aan. Ga je trouwen of krijg je een kindje na mei en wil je graag een ontwerp op maat laten maken? Dat kan! Offerte-aanvragen worden tijdens mijn verlof gewoon behandeld en ik zal dan na mijn verlof met jullie droomkaartje aan de slag gaan. Heb je hierover nog vragen? Stel ze gerust! 

 

LET OP: Dit geldt alleen voor ontwerpen op maat. Via de site kun je gewoon jouw eigen kaartje samenstellen en deze bestellen. De klantenservice wordt overgenomen, waardoor ook jouw kaartje voor het drukken nog gecheckt wordt en je ons altijd kunt bereiken met vragen. Ook zal ik in deze maanden gewoon nieuwe ontwerpen toevoegen. Wil je dus een kaartje via de site bestellen? Dan merk je er niets van dat ik met verlof ben en gaat alles gewoon zo door zoals je van ons gewend bent! :)

 

Een trouwkaart moet passen bij wie jullie zijn, en een geboortekaartje moet passen bij jullie pasgeboren wondertje (en een beetje bij jullie natuurlijk). Soms heb je daarom een idee voor een kaartje in je hoofd, dat je nergens kunt vinden. Bij LinDesigned kun je terecht voor een ontwerp op maat voor jouw trouwkaartje of geboortekaart. Zo creëren we samen het perfecte én unieke kaartje dat precies bij jullie past.

Hoe werkt het?

Jullie ideeën voor het trouwkaartje of geboortekaartje

Jullie hebben vast al een idee in je hoofd voor het perfecte trouwkaartje of geboortekaartje, waar ik heel benieuwd naar ben. Misschien heb je al mooie voorbeelden gezien die passen bij jullie stijl. Ook die mag je doorsturen. Op basis van jullie wensen en voorbeelden maak ik binnen twee weken een eerste ontwerp voor jullie trouwkaartje of geboortekaartje. Vaak maak ik verschillende versies van het ontwerp, zodat jullie iets te kiezen hebben.

Check, check, dubbelcheck

Jullie geven eventuele aanpassingen door, en laten weten wat er nog anders mag en wat perfect is. Ik voer deze wijzigingen door, waarna jullie de volgende versie in je inbox krijgen. Vaak is het kaartje nu al bijna of helemaal goed en soms moeten er nog wat puntjes op de I gezet worden. 

Proefdruk van jullie kaartje

Ik bestel voor jullie een papieren proefdruk van het kaartje die jullie thuisbezorgd krijgen. Staat hier nog iets op wat veranderd moet worden? Dan kan dat na de proefdruk nog worden aangepast. Als jullie helemaal tevreden zijn met de proefdruk dan krijg je van mij een factuur en daarna bestel ik alle kaartjes. Voor geboortekaartjes geldt natuurlijk dat ze worden besteld als jullie kleintje is geboren.

Wil jij een ontwerp op maat? Stuur me een berichtje via info@lindesigned.nl of bel 06-11986818

 

 

Voorbeelden van ontwerpen op maat

Pocketfold trouwkaart

Deze pocketfold trouwkaart met goudfolie is ontworpen voor een bruidspaar uit omgeving Barneveld. Prachtig toch? Van dit soort ontwerpen wordt ik heel blij!

Kraftpapier trouwkaart

Deze drieluik trouwkaart op kraftpapier mocht ik maken voor een bruidspaar uit Wekerom, Gelderland. Het kaartje is voorzien van eucalyptus en jute.

Blauwe save the date

Deze save the date mocht ik maken voor een bruidspaar uit Zwijndrecht. Een donkerblauw gevlekte achtergrond, voorzien van een trouwlogo met goudfolie spetters.